Tällä hetkellä rakennamme

Rakennamme hyviä koteja tällä hetkellä Espoon Lintuvaarassa, Espoon Tontunmäessä sekä Espoon Mankkaalla. Rakennamme kodit suomalaiseen makuun sopivista, laadukkaista materiaaleista, panostamme myös viimeistelyjälkeen. Huomaathan, että mitä aikaisemmin valitset perheellenne sopivimman kodin, sitä enemmän pääsette vaikuttamaan materiaalivalintoihin sisätiloissa, jos jokin valintamme ei sovi sellaisenaan tyyliinne.

Kiertolinnun­koto

Valmistuu 11/2018

2 kpl: PT 92-96 m² ja 1 kpl ET 116 m² 2 Kiertolinnuntie 2

Lue lisää »

Haltijatontun­koto

Valmistuu 2/2019

3 kpl: 4h, k, rt, s, khh + varasto 128m2

Lue lisää »

Mankkaan­kontu

ARVIOITU VALMISTUMINEN 6/2019

5 KPL OKT 102 m²-118 m² Espoon Mankkaalla

Lue lisää »

Muuttolinnun­reitti 27

Valmistuu 08/2019

4 kpl PT 111 m² + varasto, autokatos 5,7 m²

Lue lisää »

Tiedätkö mikä on RS-kohde?

RS-kohde on asunto, joka myydään jo rakennusvaiheessa. RS-järjestelmästä säädetään asuntokauppalaissa ja sen tarkoitus on suojata taloudellisesti asunnon ostajaa. RS-järjestelmällä varmistetaan, että kohde valmistuu ja valmistumisen jälkeen ilmenevien vikojen ja puuteiden korjaukset hoidetaan, vaikka rakentaja menettäisi toimintakyvyn. Suojajärjestelmään kuuluvat mm. vakuudet, turva-asiakirjat sekä suorituskyvyttömyysvakuutus.

Me myymme pääasiassa RS-kohteita, eli ostatte tulevan kotinne jo valmistusvaiheessa. Tällöin pääsette vaikuttamaan materiaaleihin ja väreihin, mikäli niin haluatte. Moni epäilee kannattaako kotia ostaa, vaikka se ei olekaan valmis. Mikäli kyseessä on RS-kohde, niin kannattaa. Aluksi tehdään vain alkukauppa. Vasta kohteen valmistuessa, maksetaan kauppasummasta loput. Teillä on myös aikaa etsiä nykyiselle kodille ostajat tai mahdollisesti vuokralaiset, mikäli jätätte nykyisen kodin sijoitusasunnoksi. Teillä on myös hyvin aikaa neuvotella pankin kanssa rahoituksesta ja siihen liittyvistä asioista. RS-kohteessa rakennuttajalla on aina sopimus jonkun pankin kanssa. Se myös kertoo kyseisen pankin luottamuksesta kyseistä rakennuttajaa kohtaan.